خانه » کشورها » استرالیا » شرایط و مزایای ویزای ۵ ساله (SHEV) استرالیا

شرایط و مزایای ویزای ۵ ساله (SHEV) استرالیا

مزایای ویزای 5 ساله (SHEV) 

 مزایای ویزای 5 ساله

  • شما می توانید به مدت 5 سال در مناطق تعیین شده  در استرالیا زندگی کنید.

  • مناطقی که در حال حاضر در ایالت نیو سات ویلز هستند شامل این کدهای پستی است:
    الف ) از کد پستی 2311 تا 2312 ، از کد پستی 2328 تا 2411 ، از کد پستی 2420 تا 2490 ، از کد پستی 2536 تا 2551 ، از کد پستی 2575 تا 2594 ، از کد پستی 2618 تا 2739 ، از کد پستی 2787 تا 2898 ( به جز مناطق سیدنی، نیوکاسل، سنترال کوست و وولونگانگ)
    ب) در تمامی مناطق تاسمانیا با مرکزیت هوبارت می توانید زندگی کنید.

  •  اگر ویزای 5 ساله شما منقضی شود و شما نتوانسته باشید که شرایط درخواست  یک ویزای اقامت دائم را احراز کرده باشید ، فقط می توانید برای یک ویزای 5 ساله دیگر و یا ویزای 3 ساله پناهندگی اقدام کنید، البته همچنان باید اساس درخواست ویزا به خاطر مسائل پناهجویی باشد و جان شما در کشور مبدا در خطر باشد.

  • اگر به شما ویزای 5 ساله دومی اعطا شود، مدت زمانی که در ویزای اول  5 ساله تحصیل یا کار کرده باشید همچنان  در ویزای دوم 5 ساله محاسبه خواهد شد ( یعنی در مجموع دو ویزا باید سه سال و نیم  کار یا تحصیل کرده باشید )

  •  شما نمی توانید اعضای خانواده اتا ن را از طریق ویزاهای انساندوستانه یا ویزاهای مربوط به خانواده به استرالیا پس از دریافت ویزای 5 ساله بیاورید.

  • اگر بخواهید به خارج از استرالیا سفر کنید باید به اداره مهاجرت اطلاع دهید و اجازه آنان را کسب کنبد . اگر شما بدون اجازه اداره مهاجرت از استرالیا خارج شوید، ویزایتان ممکن است لغو شود.

  • شما به هیچ وجه نباید به کشوری که  در پرونده اتان اعلام کردید که جانتان در خطر است بازگردید

شرایط ویزای 5 سااله برای گرفتن اقامت دائم

  • شما باید به مدت سه سال و نیم در مناطق تعیین شده زمانی که ویزای SHEV  را دارید:
    الف ) یا کار کرده باشید و از کمک های دولتی استفاده نکرده باشید
    ب) یا به طور فیزیکی به صورت تمام وقت کار کرده باشید
    ج ) یا هر دوی اینها را انجام داده باشید

  • اگر شما شرایط بالا را بدست بیاورید می توانید برای ویزاهای دیگر( نه ویزای پناهندگی دائم ) در حالی که در خاک استرالیا  هستید اقدام کنید.

  • اگر حتی یکی از افراد خانواده اتان که در تقاضای ویزای 5 ساله نام وی برده شده است شرط سه سال و نیم کار یا تحصیل را احراز کرده باشد می توانید برای ویزاهای  دائم اقدام کنید.

  • به شما به طور اتوماتیک ویزاهای دائم استرالیا اعطا نخواهد شد.

تحصیل

  • افراد بالای 18 سال می توانند در کلاسهای آموزش زبان انگلیسی AMEP شرکت کنند. این کلاسها به مدت 510 ساعت خواهد بود

  • بچه ها می توانند به مدرسه ابتدایی و دبیرستان بروند.

  • شما نمی توانید به  وام دولتی استرالیا که به تحصیلات دانشگاهی تعلق می گیرد دسترسی داشته باشید.

  • اگر بخواهید در دانشگاه یا TAFE   درس بخوانید باید هزینه ای مشابه هزینه دانشجویان خارجی را پرداخت کنید.

  • به عنوان دانشجو شما به کمک های مالی و  اجتماعی  مخصوص دانش آموزان ( مثل AUSTUDY  و کمک هزینه جوانان ) دسترسی نخواهید داشت. سنترلینک شرایط شما را برای این پرداخت ها مشخص می کند.

  • شما باید به طور حضوری و  فیزیکی دردانشگاه حضور داشته باشید. این دانشگاه  باید در مناطقی باشد که برای ویزای 5 ساله تعیین شده است

  • و یا در مدارس ابتدایی، دبیرستان یا کالجی تحصیل کنید که در مناطق تعیین شده باشد و دوره تحصیلی به مدت 161 هفته به درازا بکشد.

  •  مدت زمان تحصیل کسانی که دوره های زبان انگلیسی را در AMEP  می گذرانند ( Certificate I / II & III)  در مدت زمان کلی سه سال و نیمه در نظر گرفته می شود.

  • در مدت زمان سه سال و نیم  فقط یک مدرک  CERTIFICATE I  در نظر گرفته می شود ( یعنی اینکه اگر یک فرد دو بار در دو رشته متفاوت  که منجر به دریافت CERTIFICATE I  شده باشد تحصیل کرده باشد ،فقط امتیاز زمان تحصیل یکی از آنها محاسبه می شود )

  • شما می توانید در دوره های کارورزی در مناطق تعیین شده شرکت کنید . اطلاعات بیشتر در این وب سایت وجود دارد

کار

  • برای یافتن کار، دولت به شما از طریق بنگاه های کاریابی کمک خواهد کرد و برای شما کار پیدا خواهد کرد . اطلاعات بیشتر را از این لینک می توانید پیدا کنید.

  • کمک دولت شامل : کمک به یافتن کار ، نوشتن رزومه ، آموزش تکنیک های مصاحبه شغلی ، معرفی شما به کارفرماها خواهد بود

  • وقتی شما کار پیدا کنید، نیاز دارید که شماره و کد مالیاتی داشته باشید ، این شماره و کد را می توانید از دفتر اداره مالیات استرالیا دریافت کنید . اطلاعات بیشتر در اینجاست 

  • کار شما باید در مناطق تعیین شده و قانونی باشد ، به شما دستمزد پرداخت شود.

  • کار می تواند تمام وقت ، پاره وقت ، فصلی و یا موقت باشد.

حقوق مربوط به کار

  • کسانی که ویزای 5 ساله دارند همچون کارگران استرالیایی حقوق یکسانی در کار دارند ( همچون اینکه باید حداقل میزان پرداخت حقوق در استرالیا – که در حال حاضر 17 دلار و بیست و نه سنت در ساعت است – پرداخت شود )

  • اگر به شما به هر دلیلی در کار اجحاف شد می توانید به سازمانهای مربوطه شکایت کنید . آدرس یکی از این ادارات در اینجا آمده است

  • شما می توانید میزان حقوقی که باید به شما پرداخت شود را از این وب سایت چک کنید.

کمک های دولتی

پرداخت هایی که شما می توانید همچنان از سنترلینک دریافت کنید و تاثیری در شایستگی شما برای ویزای اقامت دائم نمی گذارد عبارتند از :

  • Family Tax Benefit A and B

  • Single Income Family Supplement

  • Double Orphan Pension

  • Parental Leave Pay (work test requirements)

  • Dad and Partner Pay (work test requirements)

  • Health Care Card (Family Tax Benefit)

  • Child Care Benefit/Child Care Rebate

  • School Kids Bonus

  • Child Dental Benefits Schedule

  • Jobs, Education and Training Child Care Fee Assistance

  • Stillborn Baby Payment

  • Low Income Health Care Card.

اسناد و مدارک

شما باید اسناد و مدارکتان را برای درخواست ویزای بعدی اتان جمع آوری و نگهداری کنید . مدارکی همچون

  • رسید ثبت نام  الکترونیکی در دانشگاه یا کالج که شامل نام دوره و یا مدت زمان دوره می شود

  • مدرکی که شما توانسته اید پس از پایان  دوره  تحصیلی به دست بیاورید

  •  ریزنمرات

در خصوص مدارک مربوط به اینکه شما سه سال و نیم  کار کرده اید  باید اسناد ذیل را داشته باشید

  •  فیش های حقوقی

  • نامه از کارفرما

  • قرارداد کار

SMES

Check Also

پناهجویان افغان و ترجمانهای ایرانی

پناهجویان افغان و ترجمانهای ایرانی این یک مطلب بسیار مهم است که توسط یکی از …

One comment

  1. I have been working with U.S army corps (ISAF) project by VencoImtiaz construction company (VICC) CMT Laboratories as Senior Lab Technician since 2008 to date North of Afghani My life in danger becausethe Taliban and Dahesh get all information about me in the last one year, as Engineerwith ISAF I cannot go back to my village in Wardak province (wardak, Daimirdad or Jilga) after 2010 at now because in my place Taliban have 98 percent govern and my life is in danger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!